OVER KONNEKT

Wie zijn we en waarvoor staan wij?

 

 

Wie zijn wij en waarvoor staan we?

In een tijd waarin het nog nooit zo belangrijk was elkaar op te zoeken, in contact te zijn, te delen, te verbinden, te helen, hebben Matthijs en Wilma hun krachten gebundeld om een community op te zetten waarbij íedereen welkom is!

De belangrijkste kernwaarde van Konnekt is dat iedereen wordt gerespecteerd en geaccepteerd. Ongeacht keuzes, overtuigingen, achtergrond, religie of status.

We staan naast elkaar, zijn gelijkwaardig en daardoor is Konnekt voor elkaar, door elkaar en mét elkaar!

Verbinding is de meest belangrijke voeding wat de mens nodig heeft’.

Het is ons doel om te informeren, inspireren, stimuleren van (zelf) ontwikkeling, dienstbaar te zijn voor de medemens, te Konnekt-en, de ruimte geven volledig jezelf te zijn, maar samen vooral ook veel gezelligheid ervaren.

Zoals de Konnekt-avonden in eerste instantie in het teken van verbinding en ontmoeting stonden, verschoof deze behoefte naarmate de tijd verstreek vooral naar informeren en inspireren. Hierbij werd en wordt uiteraard het verbindende aspect niet uit het oog verloren.

Door deze verschuiving mochten we op de Konnekt avonden steeds vaker interessante sprekers verwelkomen.

Vanaf januari 2024 vinden de Konnekt avonden plaats in Sjaerdemastate te Franeker. We zullen gemiddeld eens in de zes weken lezingen organiseren met bekende en minder bekende sprekers met zeer uiteenlopende onderwerpen.

Ook zijn er regelmatig avonden waarbij verbinden, beleven en inspireren centraal staan.

Mochten er nog vragen en/of opmerkingen zijn dan lezen we je graag en zullen daar zo spoedig mogelijk op reageren.

Tot ziens op een van onze avonden.

Harte groet,

Matthijs & Wilma