Janneke Monshouwer

Janneke Monshouwer

Wanneer

april 12, 2024    
19:30 - 22:30

Waar

Sjaerdemastate Franeker
Groot Sjaerdema 8, Franeker, Friesland, 8801 HS

Een lezing van Janneke Monshouwer ‘Op zoek naar de waarheid en aktueel ‘Ander Nieuws’.

Van jongs-af-aan bestaat mijn hele leven en werk uit een zoektocht naar: wat is waar en wat is niet waar.

Dat geldt op alle gebieden zoals o.a.: religie, spiritualiteit, (geo-) politiek, geneeskunde, voeding, en veel meer en ik leer steeds bij.

Dankzij mijn 40-jarige werkleven bij de Nederlandse TV (inclusief NOS Journaal) zat ik bij de bron van het verspreiden van het nieuws en maakte ik mee hoe dat vroeger ging en hoe dat nog steeds zo gaat:
van ons eigen belastinggeld krijgen we gekleurde propaganda voorgeschoteld. In deze Overgangstijd naar het Aquariustijdperk is het belangrijk om zelfkennis op te doen.
Daaronder valt o.a. ook: het ontmaskeren van leugens, misvattingen en propaganda.

Het vinden van de waarheid en het verwerken ervan zie ik als ‘grote schoonmaak van ons innerlijk, onze ziel’. Zo krijgen we steeds meer zelfkennis en contact met wie we echt zijn.

In deze lezing focus ik me kort op Trump, op het ware ontstaan van Israel, het Zionisme en de opkomst van de BRICS-landen, alles op weg naar een hogere menselijke beschaving, de Aquariustijd en een nieuwe cultuurperiode.

Janneke Monshouwer is onderzoeksjournalist, lid van de VVJ Vereniging van Vrije Journalisten. Zij werkte bijna 40 jaar full time bij de publieke TV als film- en TV-maakster/producent en onderzoekster (research), waaronder 25 jaar (deels) bij het NOS Journaal als productiemedewerkster. Daarnaast is ze sinds 1980 afgestudeerd spiritueel psychologisch kunstzinnig therapeut. Ze schrijft boeken en artikelen en geeft lezingen. Kijk voor informatie op https://andernieuws.eu

Aanmelden